God rekruttering påvirker bedriftens evne til å prestere, og igjen dens resultat. ABC Personell har lang rekrutteringserfaring gjennom velprøvde og strukturerte prosesser.

Rekruttering

Rekruttering er ressurskrevende, og det er koster mye å gjøre feil. Vi i ABC Personell har lang erfaring og høy treffsikkerhet i våre prosesser.

Vi benytter et av markedets mest moderne skybaserte rekrutteringssystem og har komplett verktøy for å finne den profilen dere ser etter. Vi har en stor base med aktive jobbsøkere og har et stort nettverk. Med vårt system sørger vi for profesjonelle, strukturerte og effektive rekrutteringsprosesser fra start til slutt.

Kontakt oss gjerne, så avtaler vi et møte hvor vi kan vise dere hvordan vi kan bistå med deres neste rekruttering.

Testing

Vi benytter blant annet Facet5 som testverktøy. Facet5 er en sann personlighetsprofil spesielt utviklet av psykologer for bruk av ledelsen i offentlige organisasjoner og i næringslivet. Den har en omfattende rapport som beskriver hvordan et individ oppfører seg i jobbsituasjonen: faktisk atferd, hvordan du best mulig kan lede vedkommende, hvilke styrker som er sannsynlige i arbeidet, og hva de individuelle arbeidspreferansene kan være.

Facet5s spørreskjema danner grunnlaget for Facet5s ulike produkter, som gir individuelle data til andre rapporter.

Les mer om Facet5 her

Bransjer/områder

ABC Personell levere vikar- og rekrutteringstjenester i Oslo og omegn. Majoriteten av våre oppdragsgivere holder til i det sentrale Oslo.

ABC Personell jobber med kunder fra mange ulike bransjer. Vi leverer personell innen:

• Regnskap og økonomi

• Kontor og administrasjon

• Bank / Finans

• Salg/ Markedsføring

• IT/Drift

• Kantine

• Spedisjon/ Shipping

ABC Personell AS

Youngstorget 4

0181 Oslo

Tlf: +47 22 98 93 90

Epost: adm@abcpersonell.no

© ABC Personell vikar- og rekrutteringsbyrå AS

Websider utviklet av Sýna AS