God rekruttering påvirker bedriftens evne til å prestere, og igjen dens resultat. ABC Personell har lang rekrutteringserfaring gjennom velprøvde og strukturerte prosesser.

Rekruttering

Rekruttering er ressurskrevende for en bedrift, og det koster mye å gjøre feil. Vi i ABC Personell har lang erfaring og høy treffsikkerhet i våre prosesser.

Vi benytter et av markedets mest moderne skybaserte rekrutteringssystem og har et komplett verktøy for å finne profilen dere ser etter. Vi har en stor base med aktive jobbsøkere og har et stort nettverk. Med vårt system sørger vi for profesjonelle, strukturerte og effektive rekrutteringsprosesser fra start til slutt.

I mer avanserte rekrutteringsprosesser tilbyr vi bruk av personlighetstester for å sikre valg av riktig kandidat. Vi benytter blant annet Facet5, MAP og Matrigma som testverktøy.

Facet5 er en personlighetsprofil spesielt utviklet av psykologer. Den gir en omfattende rapport som beskriver hvordan arbeidstakeren opptrer i arbeidssituasjonen, hvordan man best kan lede og veilede vedkommende, hvilke styrker som er sannsynlig i arbeidet og hva de individuelle arbeidspreferansene kan være.

Les mer om Facet5 her

Map og Matrigma leveres av Assessio. MAP er en personlighetsprofil også basert på femfaktormodellen som er skreddersydd for de nordiske landenes språk og kultur, og er derfor i stand til å gi detaljerte beskrivelser av personlighet og å vurdere kandidaters egnethet for bestemte oppgaver og stillinger med dokumentert nøyaktighet.

Matrigma er en evnetest som hjelper deg å identifisere de kandidatene som har best forutsetninger for å gjøre en god jobb i din organisasjon.

Les mer om MAP og Matrigma her

Bransjer/områder

ABC Personell leverer vikar- og rekrutteringstjenester i Oslo og omegn. Majoriteten av våre oppdragsgivere holder til sentralt i Oslo. ABC Personell jobber med kunder fra mange ulike bransjer. I ABC Personell jobber vi med rekruttering og search etter medarbeidere, mellomledere og ledere i mange ulike bransjer til både faste stillinger og vikariater. Typiske stillinger vi jobber med er:

• Regnskapsmedarbeidere og autoriserte regnskapsførere

• Lønns- og økonomimedarbeidere

• HR- og personalmedarbeidere

• PA (Personal Assistant) og EA (Executive Assistant)

• Resepsjons- og sentralbordmedarbeidere

• Advokatsekretærer og prosjektassistenter

• Personell innen salg, kundeservice og markedsføring

• Kantinepersonell

ABC Personell AS

Fridtjof Nansens plass 4

0160 Oslo

Tlf: +47 22 98 93 90

Epost: adm@abcpersonell.no

© ABC Personell vikar- og rekrutteringsbyrå AS

Websider utviklet av Sýna AS