Vi har lang erfaring i og finne rett stilling for rett person og motsatt, og kan gi deg råd på veien til din nye arbeidsplass.

Ledige stillinger

Se våre ledige stillinger her

 

Registre din CV

Å søke jobb er en tidkrevende prosess. ABC Personell har til enhver tid mange ulike faste- og midlertidige stillinger. Vi har en stor kundekrets i Oslo og omegn, og for å bli vurdert for våre stillinger, enten det er fast eller midlertidige, anbefaler vi deg å registrere deg i vårt system ved å følge linken under.

Registrer deg her

 

Jobbsøketips

Våre beste tips til deg som jobbsøker, er å bruke en ryddig og oversiktlig CV-mal. Sett alltid opp det siste arbeidsforholdet og utdanningsstedet først. CV’en er en tidslinje, der vi begynner på dagens dato og går tilbake i tid.

Skill gjerne mellom kategoriene «relevant erfaring» og «annen erfaring». Disse kategoriene vil variere fra hver enkelt stilling du søker, og gir oss som leser et godt innblikk i hva slags relevant erfaring du har.

Det er viktig at datoer på arbeidsforhold og studier alltid stemmer overens. Dersom man forskyver datoer, vil det fort bli oppdaget når vi går over attester, vitnemål og gjennomfører referansesjekker.

Les alltid over søknad og CV nøye, og sørg for at du har skrevet riktig dato, stillingstittel, firma og at du har luket vekk unødvendige skrivefeil. Benytt gjerne ord fra stillingsannonse i både CV og søknad.

Vær forberedt både dersom du ringer med spørsmål til stillingen eller blir kalt inn til førstegangsintervju.

Lykke til med jobbsøkingen!

ABC Personell AS

Fridtjof Nansens plass 4

0160 Oslo

Tlf: +47 22 98 93 90

Epost: adm@abcpersonell.no

© ABC Personell vikar- og rekrutteringsbyrå AS

Websider utviklet av Sýna AS