ABC Personell

Meny

Generell informasjon

ABC Personell består av et team med dyktige konsulenter, som hver dag er i kontakt med søkere til våre stillinger. Gjennom våre kanaler søker vi etter gode kandidater som matcher våre stillinger. Vi tar også inn kandidater til intervju på et generelt grunnlag dersom vi ser at du kan være aktuell for den type stillinger vi for tiden jobber mye med. 

I vårt daglige arbeid med oppdrag, stillinger, selskaper og mennesker, får vi en unik forståelse og kunnskap, samt et stort nettverk innen arbeidsmarkedet. Vi har lært hvor viktig det er å kunne gjøre de rette valgene for egen karriere, og vi vet at du kan dra nytte av vår kompetanse i din jobbsøkeprosess.

Vårt mål er at du som arbeidssøker og medarbeider vil bli fornøyd og trives med de mulighetene og de oppdragene vi kan tilby deg. Vi tar hensyn til dine ønsker, krav og mål for å lære noe nytt, og legger vekt på at du skal få muligheten til å utvikle deg innenfor de områdene du synes er viktig.

Vi jobber med ulike stillinger innen flere områder i arbeidsmarkedet, og ved å være registrert hos ABC Personell oppnår du den fleksibiliteten det innbærer og være tilknyttet en seriøs aktør innen vikar- og rekrutteringstjenester.

Kontakt oss for mer informasjon om aktuelle oppdrag eller ta en titt på våre sider med Ledige stillinger.