Prosjektleder assistent søkes til veldrevet selskap i Oslo

(Publisert: 5/1/2018)

For veldrevet selskap i Oslo, søker vi en dyktig prosjektleder assistent til en spennende stilling innen næringsmiddelindustrien. Stillingen er ment som en start/utviklings-stilling frem mot en stilling som prosjekt ingeniør og videre eventuelt mot en prosjektleder. Selskapet består av dyktige prosjektledere med lang erfaring innen bransjen og vi kan tilby en unik mulighet til å få utvikle seg i et sterkt faglig arbeidsmiljø. Vi søker kandidater med erfaring fra Autocad, som har god teknisk forståelse og et stort utviklingspotensialet.

Stillingen starter som et engasjement med mulighet for fast stilling.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner/egenskaper:

Vi tilbyr:

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med senior rekrutteringskonsulent Kristoffer Hørven i ABC Personell på tlf: 22 98 93 99. For å søke på stillingen sender du CV og søknadsbrev til epost: kristoffer@abcpersonell.no.

Søknader vil bli behandlet fortløpende. Har du ikke hørt fra oss innen 10 virkedager var du dessverre ikke den mest aktuelle kandidaten for denne stillingen, men vi beholder din CV for lignende stillinger i fremtiden.ABC Personell AS | Storgata 39 | 0182 Oslo | Telefon: +47 22 98 93 90 | Telefaks: +47 22 98 93 91 | E-post: adm@abcpersonell.no