Pihl AS søker kontormedarbeider - Sjusjøen - Oppstart januar 2018

(Publisert: 1/12/2017)

Pihl AS er en utmarkseiendom i Ringsaker med store ressurser innen turisme, friluftsliv og skogbruk. Selskapet eies av gårdbrukerne i Ringsaker, og omfatter 2 800 hyttetomter på Sjusjøen, Ljøsheim og Åstadalen. Ellers drives skogbruk, veghold og forvaltning av jakt, fiske, beite- og seterrettigheter.

Vi søker på deres vegne etter en kontormedarbeider med gode datakunnskaper som kan være med på å styrke selskapet videre satsning innen digitalisering. Dette er en variert stilling med ansvar for kontoradministrative oppgaver, regnskap, lønn, kundebehandling, mm.

Selskapet holder til i fine lokaler på Sjusjøen.

Ønsket oppstart: januar 2018. Aktuelle søkere vurderes fortløpende.

 

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med senior rekrutteringskonsulent Kristoffer Hørven i ABC Personell på tlf: 22 98 93 99. For å søke på stillingen sender du CV og søknadsbrev til epost: kristoffer@abcpersonell.no

Søknader vil bli behandlet fortløpende. Har du ikke hørt fra oss innen 10 virkedager var du dessverre ikke den mest aktuelle kandidaten for denne stillingen, men vi beholder din CV for lignende stillinger i fremtiden.

 ABC Personell AS | Storgata 39 | 0182 Oslo | Telefon: +47 22 98 93 90 | Telefaks: +47 22 98 93 91 | E-post: adm@abcpersonell.no